Waga: 175 g
Pasta z naturalnie fermentowanych czarnych oliwek z przyprawami
Pasta z naturalnie fermentowanych czarnych oliwek, sól, przyprawy takie jak mięta, tymianek i kminek, czosnek.
Produkt pasteryzowany, słoik szklany.
Kraj pochodzenia: Turcja
Tureckie oliwki z pestką charakteryzują się wspaniałym aromatem. Miąższ z oliwek jest miekki dzięki naturalnemu procesowi dojrzewania a następnie fermentacji od 6-9 miesięcy.
Oliwki z gatunku Gemlik charakteryzują się cienką skórką, małymi pestkami i dużym miąższem. Pestka bardzo łatwo odchodzi od miąższu. Ponieważ zawiera witaminę A i dużo wapnia, jest bardzo zdrowa. To wyjątkowy cud smakowy .
Pasta z tureckich oliwek zwana również tapenadą to pasta solona w pełni naturalnymi metodami i produkowana z najwyższej jakości czarnych oliwek.
Życzymy smacznego !
Recenzje
Na razie nie ma opinii o produkcie.