Darmowa dostawa od 230 złotych!

Zeytin Ezmesi - pasta z czarnych oliwek

Zeytin Ezmesi – pasta z czarnych oliwek

Składniki:

  • 250 g czarnych oliwek bez pestek
  • 5-6 łyżek oliwy z oliwek
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka kaparów (do smaku)
  • sól, tymianek, płatki czerwonej papryki pul biber, turecki czarny pieprz isot
  • sok z cytryny

Sposób przygotowania:

Zmiksować oliwki z oliwą i czosnkiem, a następnie dodać przyprawy. Można dorzucić łyżeczkę kaparów, trochę tymianku oraz sok z cytryny.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Darmowa dostawa

Dla zamówień od 150 zł

Łatwe zwroty

14-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy

Gwarancja jakości

Produkty najwyżej jakości oraz certyfikowane produkty BIO

Bezpieczne płatności

Przelewy24 / MasterCard / Visa / Blik